Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

A pierdut banii la păcănele și a distrus toate aparatele din sala de jocuri. Prejudiciul este 10.000 de euro

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Ulma, este cercetat de polițiști după ce a distrus aparatele de jocuri dintr-o sală din Ulma de nervi că a pierdut la păcănele.

Un bărbat de 44 de ani din Rădăuți a sunat la poliție după ce în seara de 8 martie, un tânăr a distrus 3 aparate pentru jocuri de noroc, precum și 2 monitoare pentru pariuri sportive, amplasate în incinta unei societăţi comerciale din comuna Ulma, creând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de euro.

Sâmbătă, în urma continuării cercetărilor în cauză, a fost identificată persoana care a provocat distrugerile, ca fiind un tânăr de 23 de ani din comuna Ulma.

El este cercetat pentru „tulburarea ordinii și liniștii publice”, dar și distrugere.

Astfel, la 10.03.2017, agresorul a fost identificat și condus la sediul Polițieiorașului Vicovu de Sus, iar în urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 11.03.2017, să fieprezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A pierdut banii la păcănele și a distrus toate aparatele din sala de jocuri. Prejudiciul este 10.000 de euro | Moldova24
  2. Păreri pro și contra încasării unui freebet sau bonus la pariuri online | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*