Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Prima femeie prefect din istoria Sucevei: Este o onoare, dar și o mare responsabilitate

Mirela Adomnicăi, prima femeie prefect din istoria județului Suceava, și-a manifestat, sâmbătă, la învestirea sa în funcție, intenția de a colabora nu doar cu echipa din Instituția Prefectului și directorii de instituții, ci și cu parlamentarii suceveni, dar și cu presa.

Mă bazez pe echipa din cadrul Instituției Prefectului din Suceava, echipă care constă în funcționari din cadrul Prefecturii în primul rând și mă aștept de la ei să dea dovadă, pe lângă profesionalism, și de determinarea priorităților, apoi din echipă face parte și Colegiul Prefectural, din care am făcut și eu parte înainte ca membru, și știu ce înseamnă așa că îmi doresc să eficientizez și să armonizez activitatea pentru a duce la îndeplinire atribuțiile. […] Am solicitat și sprijinul parlamentarilor, să colaborăm”, ne-a declarat Mirela Adomnicăi.

Chiar dacă este prima femeie prefect din istoria județului Suceava, Mirela Adomnicăi susține că acest lucru o determină să fie și mai hotărâtă în a-și duce cu profesionalism la îndeplinire atribuțiile.

Voi verifica și voi veghea respectarea legilor, a Constituției. Este adevărat că este o onoare pentru mine, dar pe lângă aceasta este și o mare responsabilitate. Sunt conștientă de responsabilitatea funcției pentru că, ferească Dumnezeu, în cazul unui eșec, acest lucru s-ar putea răsfrânge și asupra altor femei care ar putea veni să ocupe această funcție”, a adăugat Mirela Adomnicăi, precizând că va da dovadă de profesionalism așa cum a făcut și în celelalte funcții pe care le-a ocupat.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*