Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Adolescentă călcată pe picior de o mașină. Ce i-a reproșat șoferul după ce a accidentat-o

spitalul judetean de urgenta suceavaO adolescentă, în vârstă de 16 ani, din comuna Ipotești a ajuns la spital, miercuri după-amiază, după ce a fost călcată de o mașină pe picior, pe o stradă din Suceava.

În timp ce se deplasa cu o colegă, pe marginea străzii Aleea Jupiter din municipiul Suceava, după ce a trecut de intrersecţia cu strada Aleea Lalelelor, fata a fost călcată pe picior de un autoturism.

După ce a accidentat-o, șoferul i-a reproşat faptul că nu se deplasează pe trotuar, după care, a plecat de la faţa locului.

„În urma investigaţiilor, în jurul orei 19.20, poliţiştii au reușit identificarea autoturismului implicat în accident și a conducătorului acestuia, un bărbat de 61 de ani, din municipiul Suceava, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. dorel says:

    Nesimţiţii de soferi din George Enescu-LASLELELOR.!!!Drumuri mult prea inguste pentru s=miile de ma;ini ,harburile Europei in Suceava!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Adolescentă călcată pe picior de o mașină. Ce i-a reproșat șoferul după ce a accidentat-o | Moldova24

Lăsați un comentariu

*