Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

VIDEO! Accident cu o ambulanță și două mașini, la Suceava

Un accident între un autoturism Toyota și o ambulanță a avut loc miercuri seară, în municipiul Suceava, pe strada Ana Ipatescu, la intersectia cu Mitropoliei. După impact, ambulanța s-a răsturnat și a lovit încă o mașină.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, o persoană implicată în accident a fost transportată la spital. În ambulanță nu erau pacienți.

Șoferul de pe Ambulanță va fi dus la spital, dar cel de pe autoturism a refuzat transportul.

„În timp ce conducea autoturismul, pe strada Mitropoliei din municipiul Suceava, ajungând la intersecţia cu strada Ana Ipătescu, un tânăr de 19 ani, din municipiul Suceava, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu ambulanţa condusă de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Suceava, care circula cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, fiind în misiune.  Din impact, ambulanţa s-a răsturnat şi a acroşat autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Suceava.  În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului ambulanţei și a unei femei de 37 de ani, din municipiul Suceava, asistentă medicală aflată în ambulanţă”, precizează IPJ Suceava.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, însă, nu au rămas internate.
(Video- Dinu Zara)


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Accident cu o ambulanță și două mașini, la Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*