Miercuri 11 Decembrie 2019, Actualizat acum 344 zile 12:00 am

 

Accident produs de un bărbat de 61 de ani fără permis de conducere

Un accident produs de un bărbat de 61 de ani, fără permis de conducere, a avut loc, marți, la Fântânel.e Un comunicat al Poliției Suceava arată că marți dimineață,  Postul de poliţie Fîntînele a fost sesizat de un localnic, despre faptul că, a fost implicat într-o tamponare, însă, nu s-a înțeles amiabil cu celălalt conducător auto.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în dimineața zilei de 28.02.2017, în jurul orei 08.00, în timp ce conducea autoturismului pe un drum principal din localitate, victima a fost tamponată de autoturismul condus de un localnic de 61 de ani, care circula pe un drum secundar și care, nu s-a asigurat corespunzător, rezultând doar avarierea ușoară a celor două autovehicule.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 61 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident produs de un bărbat de 61 de ani fără permis de conducere | Moldova24

Lăsați un comentariu

*