Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Accident cu mașina unei școli de șoferi, la Vicovu de Sus

O tânără de 19 ani, care învăța să șofeze pentru a obține permisul de conducere, a fost implicată într-un accident de circulație, luni după-amiază.

În timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi din orașul Vicovu de Sus, în calitate de conducător auto-elev având ca instructoare o femeie de 33 de ani, din localitate, o tânără de 19 ani, din comuna Putna, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul ce staţiona şi a unui localnic de 58 de ani, care se deplasa pe bicicletă, moment în care, biciclistul a virat la stânga pentru a efectua şi el manevra de depăşire a mașinii parcate, fiind acroşat și accidentat ușor.

Conducătoarea auto de 19 ani şi instructoarea auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident cu mașina unei școli de șoferi, la Vicovu de Sus | Moldova24

Lăsați un comentariu

*