Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Peste 400 de șoferi testați cu etilotestul. Câți au rămas fără permise

Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi executat o acțiune pe raza de competenţă, în perioada 24- 26 februarie,  pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

Au fost testați cu aparatul etilotest 436 de conducători auto. 12 infracțiuni au fost constatate, din care 9 alcoolemii peste limita legală; au fost reținute 15 permise de conducere, din care 9 pentru alcool.

De asemenea, au fost aplicate 139 de amenzi, în valoare de 86.400 lei și au fost reținute 13 certificate de înmatriculare.

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Mușenița, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, având o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 39 de ani, din județul Botoşani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe str. Calea Unirii, din municipiul Suceava, având o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*