Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Tânărul care a plecat cu 5.000 lei de la o casă de pariuri din Suceava vrea să scape de arest. Vezi decizia magistraților!

Tânărul de 19 ani, din municipiul Suceava, care a furat 5.000 de lei de la o casă de pariuri din Suceava vrea să scape de arest. Artur Popa a contestat decizia de arestare preventivă, dar magistrații Tribunalului Suceava au decis, miercuri, că este nefondată contestația sa.

Vineri seară, un bărbat de 27 de ani, angajat al casei de pariuri Total Bet, a sunat la 112 după ce tânărul i-a furat încasările și au fugit.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 19.20, profitând de neglijența angajatului,  care a ieșit din casierie pentru a verifica un aparat și a lăsat ușa deschisă şi neasigurată, un tânăr necunoscut a pătruns în interior și a sustras suma de 4.900 lei, după care, l-a ameninţat cu acte de violenţă pe casier și a fugit.

Un individ a furat aproape 5.000 lei de la o casă de pariuri din Suceava. Peste 60 de polițiști s-au mobilizat pentru prinderea lui


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*