Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Un individ a furat aproape 5.000 lei de la o casă de pariuri din Suceava. Peste 60 de polițiști s-au mobilizat pentru prinderea lui

Un tânăr de 19 ani din municipiul Suceava a fost prins după ce a furat aproape 5.000 lei de la o casă de pariuri din Burdujeni.
Vineri seară, un bărbat de 27 de ani, angajat al casei de pariuri Total Bet, a sunat la 112 după ce tânărul i-a furat încasările și au fugit.

 

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 19.20, profitând de neglijența angajatului,  care a ieșit din casierie pentru a verifica un aparat și a lăsat ușa deschisă şi neasigurată, un tânăr necunoscut a pătruns în interior și a sustras suma de 4.900 lei, după care, l-a ameninţat cu acte de violenţă pe casier și a fugit.

Peste 60 de polițiști s-au mobilizat pentru prinderea individului. Este vorba despre Artur Narcis Popa, un tânăr de 19 ani, din localitate, de la care, s-a reușit recuperarea parțială a prejudiciului.

„În cauză s-a dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 11.02.2017, dosarul penal să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un individ a furat aproape 5.000 lei de la o casă de pariuri din Suceava. Peste 60 de polițiști s-au mobilizat pentru prinderea lui | Moldova24
  2. Tânărul care a plecat cu 5.000 lei de la o casă de pariuri din Suceava vrea să scape de arest. Vezi decizia magistraților! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*