Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Suceava, în topul celor mai nesigure orașe din țară

Suceava se află în topul celor mai nesigure orașe din țară, situându-se pe locul doi. Oradea a fost desemnat cel mai sigur oraş din România, locurile următoare fiind ocupate de Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe şi Timişoara, potrivit unui sondaj realizat de Storia.ro, site-ul de imobiliare lansat de OLX.ro, derulat în perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017, scrie Ziarul Financiar.

Conform datelor, Bucureşti se clasează abia pe pozitia a noua, iar judeţul Ilfov pe a zecea.

La polul opus, orasele desemnate în cadrul cercetarii ca fiind cele mai putin sigure sunt Alexandria, Suceava, Satu Mare, Bacau, Calarasi, Targoviste, urmate de Vaslui, Piatra Neamt, Galati si Resita.

Studiul privind siguranta vieţii se bazeaza pe evaluarile acordate de peste 92.000 de romani oraselor si cartierelor in care locuiesc şi a fost realizat in colaborare cu agentia D&D Research. Printre criteriile de evaluare se numara costul general al vietii, accesul la institutiile de sanatate publica, calitatea mediului inconjurator, curatenia si zgomotul din mediul urban, spatiile verzi, situatia transportului public sau accesul la institutiile educationale.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceava, în topul celor mai nesigure orașe din țară | Moldova24

Lăsați un comentariu

*