Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Suceava se mută într-un alt sediu

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane –Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Suceava, primește spațiu la parterul sediului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a județului Suceava.

Spațiul va fi dat în folosință gratuită pe o perioadă de 5 ani și are o suprafață de 24,91 mp,fiind spațiu proprietate publică a județului Suceava. Predarea spațiului se va face pe baza unui protocol încheiat între Direcția Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a județului Suceava și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane –Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Suceava.

Deliberativul județului va avea în discuție un astfel de proiect de hotărâre în data de 31 ianuarie 2017 și are avizul de legalitate al secretarului județului, Petru Tănasă.

Centrul Regional împotriva Traficului de Persoane Suceava își desfășoară activitatea în sediul cedat de către Camera de Conturi județeană Suceava în baza unui contract de comodat.

Potrivit directorului Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane Adrian Petrescu, durata contractului a încetat la data de 31.12.2016, iar comodatorul nu mai poate prelungi durata de aplicabilitate a Contractului de Comodat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*