Luni 20 Ianuarie 2020, Actualizat acum 19 zile 12:00 am

 

Scandalagiu reținut de polițiști. Ce pagube a produs într-un restaurant din Șcheia

scandal-barUn bărbat pus pe scandal a fost reținut, joi, de polițiștii suceveni. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, la 02 ianuarie 2017, în jurul orei 00.12, un tânăr de 32 ani s-a deplasat la un restaurant din Șcheia, loc în care și-a făcut apariția și un bărbat de 41 ani, tot din localitate, între cei doi izbucnind un conflict spontan.

În urma efectuării cercetărilor s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, între cei doi s-a iscat un conflict verbal, în urma căruia cei doi s-au agresat reciproc.
like-facebook
Totodată s-a reclamat distrugerea unei clanțe de la ușă și a unei măști ornamentale, administratorul localului evaluând pagubele produse la suma de 2.000 lei.

„La 05.01.2017 s-au continuat cercetările, prin ordonanța din 04.01.2017 dispunându-se extinderea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de „tulburarea ordinii și liniștii publice”. De asemenea, în baza probatoriului administrat s-a dispus reţinerea bărbatului de 41 de ani pentru 24 ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava”, se precizează în comunicat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*