Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Rețeta unei alegeri perfecte pentru casa ta! Experiența, autenticitatea și frumusețea șemineelor le găsești la Pefoc.ro

reteta-unei-alegeri-perfecte-pentru-casa-ta-experienta-autenticitatea-si-frumusetea-semineelor-le-gasesti-la-pefoc-roDe cele mai multe ori când vrem să facem o achiziție intervine nehotărârea, această indecizie pe care o întâlnim și în cazul achiziționării unui șemineu. Construirea şemineului prezintă mereu o mică problemă în planificare în ce priveste designul exterior, dar mai ales ridică de multe ori întrebări dificile în alegerea tipului de focar. Echipa PeFoc.ro, prin experiență și autenticitate, îți poate face alegerea mai ușoară.

Dacă designul nu influenţează în nici un fel funcţionalitatea şemineului, focarul cu siguranţă nu poate fi trecut cu vederea din acest punct de vedere, deoarece eficienţa termică a şemineului merge mână în mână cu puterea acestuia. În funcţie de dorințe, clientul poate alege un semineu ieftin, dar de calitate, cu design modern sau clasic. Când se ajunge cu procedeul de construire la etapa de îmbrăcare a şemineului dispunem mai departe de două opţiuni în ce priveşte materialul folosit: fie îmbrăcăm focarul cu un exterior prefabricat, fie construim în jurul lui, folosind cărămizi şamotate, caz în care se poate folosi la maximum imaginaţia fiecărui client, în ceea ce priveşte designul.

Când vine vorba de focare, producătorul ceh Flamen, ale cărui produse se află în stocul companiei PeFoc.ro, propune ca soluţie focarele de oţel şamotate, gândite cu un singur scop: eficienţă termică maximă. Alături de acest principiu urmărit cu înflăcărare de compania Flamen, acestea aduc clienţilor o garanţie de 10 ani pentru partea metalică şi de 4 ani îmbrăcăminţii din interiorul focarului, produsă dintr-un beton refractar, această garanţie reprezentând un avantaj exclusiv pe piaţa din România clienţilor PeFoc.ro.

Gata, te-ai hotărât și vrei un șemineu dar ești la început de drum, în căutarea unei soluţii termice complete pentru casa ta şi te interesează mai multe informaţii despre şeminee şi cum ai putea să construieşti fără prea mare bătaie de cap? Contactează fără ezitare echipa de specialişti de la PeFoc.ro. Pe lângă consultanţa gratuită în alegerea celei mai bune opțiuni pentru tine, de aici poți alege în orice moment un semineu electric, un focar, un șemineu centrală, un coș de fum sau o sobă din gama largă de sobe semineu. De asemenea, PeFoc.ro acordă şi servicii de montaj şi întreţinere, cu deplasare în toată ţara.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*