Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

12 persoane urmărite național și internațional, prinse de polițiștii suceveni

politia-suceavaPoliţiştii Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Suceava și formațiunile teritoriale de profil au organizat și executat, în perioada 21- 25 decembrie, o acțiune pe raza județului, pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii. În cadrul acţiunii au fost puse în executare 5 mandate şi sentinţe penale.
like-facebook
De asemenea, au fost depistate 12 persoane, din care 10 urmărite la nivel naţional și 2 urmărite la nivel internaţional de alte state.

Totodată, având în vedere perioada rece a anului şi vulnerabilităţile la care sunt expuşi minorii care pleacă în mod voluntar de la domiciliu, în cadrul acţiunii s-a acordat o atenţie deosebită şi identificării minorilor dispăruţi. Astfel, în urma activităţilor investigative şi de căutare au fost identificaţi şi predaţi familiilor sau responsabililor legali 8 minori dispăruţi.

Spre exemplu, la 22.12.2016, polițiștii Biroului Investigații Criminale Rădăuți și ai Secției 3 Poliție Rurală Marginea, au identificat pe raza comunei Volovăț, doi bărbați urmăriții, unul condamnat la 1 an și 6 luni închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier și celălalt condamnat la 2 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.
Cei doi au fost reținuți, escortați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*