Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Premiile Salonului anual 2016 al artiștilor plastici amatori din județul Suceava

salonul-anual-amatoriJuriul celei de-a XXVII – a ediții a Salonului anual al artiștilor plastici amatori din județul Suceava, alcătuit din artiști vizuali consacrați (Mihai Pânzaru PIM – președinte, Victor T. Rusu, Doina Vianora Catargiu, Iosif Csukat și Tiberiu Cosovan) a evaluat lucrările salonului-concurs și a desemnat laureații.
La salonul-concurs, organizat de Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina” și Muzeul Bucovinei, au participat la ediția din acest an un număr de 41 de artiști plastici amatori, cu peste 100 de lucrări.
like-facebook
Premiul la secțiunea Pictură a fost conferit lui Florin Bejinari, iar la secțiunea Grafică pe primul loc s-a situat Mihai Varzari.

Premianții pentru secțiunile Sculptură și Artă decorativă sunt Dragoș Olaș, respectiv Iolanda Bădăluță.
Concurenții care s-au situat pe locurile II și III la fiecare din cele patru secțiuni au fost nominalizați pentru participare la Tabăra „Bucovina în artele vizuale contemporane”, ediția 2017.

Este vorba de Samoilă Luchian și Cezara Ioana Poiată (Pictură), Liliana Bujdei și Sorin Mihai Bârgăoan (Grafică), Valentin Tipa și Liviu Jitaru (Sculptură), Radu Bercea și Andreea Alexandra Stela Juduc (Artă decorativă).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*