Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

FOTO! Moș Crăciun a ajuns la copiii de la Centrul de Plasament „Mihail și Gavril” Solca

daruri-solca-femei-psd-2Moș Crăciun a trimis daruri, prin intermediul femeilor social democrate, copiilor din Centrul de Plasament „Mihail și Gavril” Solca. Bucuria pe care au trăit-o copii nu poate fi comparată cu nimic.

Femeile din cadrul organizației județene a PSD în frunte cu președinta organizației comunale de Femei Arbore, Molea Mihaiela Alina, au fost trimisele lui Moș Crăciun.

Nu a lipsit nici primarul comunei Arbore, Dan Tiperciuc, care a însoțit spiridușii moșului și a fost alături de femeile social democrate la inițiativa lor.

like-facebook„Alături de doamnele social democrate și de presedinta Organizației de Femei Arbore, Molea Mihaiela Alina, am petrecut câteva momente minunate alaturi de cei 40 de copii. Noi le-am oferit cadouri, nelipsind dulciuri, fructe, jucării, rechizite dar și îmbrăcăminte. Ei ne-au oferit povești, emoții, zâmbete și îmbrățișări.Felicitări tuturor doamnelor care s-au implicat și au făcut posibila aceasta acțiune caritabilă”, au spus reprezentantele social democrate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*