Joi 28 Mai 2020, Actualizat 12:00 am

 

Tânărul care a produs accidentul mortal de la Budeni, arestat preventiv

accident-mortalTânărul de 24 de ani, Bogdan Petru Maftei, care a produs accidentul mortal de la Budeni, a fost arestat preventiv. Judecătoria Fălticeni a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Reamintim că un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Budeni, orașul Dolhasca, a fost accidentat mortal de un autoturism, vineri seară, pe DJ 208, iar șoferul vinovat a părăsit locul accidentului.

like-facebookOmul se  deplasa pe marginea drumului şi a fost lovit de un autoturism care venea din spatele său. Un echipaj SMURD a ajuns de urgență la locul respectiv, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Fălticeni, unde, din păcate, a murit.

Polițiștii au pornit în căutarea șoferului vinovat, iar sâmbătă dimineață,  l-au ridicat pe Bogdan Petru Maftei,  la o locuință din Siliștea. El a ascuns mașina la Lespezi – Iaşi. Polițiștii l-au dus la audieri, iar tânărul a recunoscut că el a produs accidentul rutier și le-a arătat polițiștilor unde a ascuns mașina după accident.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi ştergerea urmelor accidentului de circulaţie din care a rezultat uciderea unei persoane.

VIDEO șocant! Bărbat accidentat mortal de o mașină. Șoferul a fost reținut


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*