Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

VIDEO șocant! Bărbat accidentat mortal de o mașină. Șoferul a fost reținut

accident-mortalUn bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Budeni, orașul Dolhasca, a fost accidentat mortal de un autoturism, vineri seară, pe DJ 208, iar șoferul vinovat a părăsit locul accidentului.

like-facebookOmul se  deplasa pe marginea drumului şi a fost lovit de un autoturism care venea din spatele său. Un echipaj SMURD a ajuns de urgență la locul respectiv, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Fălticeni, unde, din păcate, a murit.

Polițiștii au pornit în căutarea șoferului vinovat, iar sâmbătă dimineață,  l-au ridicat pe Bogdan Petru Maftei,  la o locuință din Siliștea. El a ascuns mașina la Lespezi – Iaşi. Polițiștii l-au dus la audieri, iar tânărul a recunoscut că el a produs accidentul rutier și le-a arătat polițiștilor unde a ascuns mașina după accident.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi ştergerea urmelor accidentului de circulaţie din care a rezultat uciderea unei persoane. Bogdan Petru Maftei a fost reținut pentru 24 de ore.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*