Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Monden! Suceveanca Otilia „Bilionera” nu mai scapă de milionarul căruia i-a dat papucii: ”Nu înțelege, dar nu are nicio șansă”

otilia-brumaOtilia Bilionera, una dintre cele mai senzuale artiste de la noi, este de-a dreptul neîndurătoare când vine vorba de iubirea pe care i-o poartă milionarul turc cu care se logodise, dar pe care l-a părăsit de curând. Mai mult chiar, pare-se, frumoasa cântăreață nici nu mai vrea să audă de el, declarațiile ei fiind de-a dreptul acide.

”Îmi tot trimite mesaje, vrea să ne împăcăm. Nu înțelege, dar nu mai are nicio șansă. I-am spus, dar degeaba”, ne-a spus frumoasa Otilia Bilionera. Mai mult decât atât, artista este decisă să rupă orice fel de relații cu el.

otilia-si-turcul”Nu mai am sentimente pentru el. Oricum, nu am simțit pentru el ce simțisem pentru primul, m-am protejat, nu am vrut să sufăr. Am stat împreună, a fost frumos, dar totul s-a terminat. Doar el nu înțelege…”, ne-a mai spus Otilia. like-facebook

Și, pentru a fi sigură că nu îi va duce dorul, cântpreața a revenit la pasiunile ei. Mai exact, ieșitul în cluburi, la distracție.

”Weekendul ăsta am preferat să rămân în București, am ieșit prin oraș, prin club. Nu merg, momentan, în Turcia, aș prefera să nu mă văd cu el”, a mai explicat vedeta.

Motivul despărțirii dintre cei doi nu a fost, încă, dezvăluit de artistă, ea preferând doar să anunțe că a renunțat, definitiv, la relația pe care o avea cu Angel, milionarul turc care o idolatriza. Cu toate acestea, surse din apropierea artistei ne-au dezvăluit că, în ultima vreme, logodnicul ei începuse să facă presiuni pentru ca ea să se mute în Turcia și că gelozia turcului devenea obositoare pentru vedetă, cântăreața preferând să pună punct unei relații în care era nevoită să explice de ce era nevoită să se îmbrace senzual pe scenă sau de ce nu mergea, săptămânal, la conacul din Turcia. De altfel, în ultima perioadă, în ciuda eforturilor turcului de a o face pe Otilia să îl viziteze, deschizând chiar și o casă de producție pentru a-i oferi acesteia roluri în seriale turcești scumpe, vedeta noastră a preferat să stea cât mai departe de Istanbul, chiar dacă a mai avut concerte în Turcia.

Sursa: Spynews.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*