Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Urmărire după un Mitsubishi Pajero plin cu țigări de contrabandă

masina-cu-tigari-1Poliţiştii de frontieră din Vicovu de Sus au observat, miercuri, cu ajutorul aparaturii din dotare, un autoturism de teren care se deplasa dinspre frontiera de stat spre interiorul tării, pe direcţia localităţii de frontieră Bilca.

Imediat, o echipă operativă a trecut în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase, reușindu-se oprirea mașinii pe raza localității Măneuți. Șoferul a abandonat autoturismul și profitând de configurația terenului și întuneric a fugit.

like-facebookAutoturismul de teren, marca Mitsubishi Pajero, fără numere de înmatriculare, era plin cu ţigări, fapt pentru care a fost condus la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 15.693 pachete ţigări, marca Marble, în valoare de aproximativ 157.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul de teren în valoare de 10.000 lei a fost indisponibilizat, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*