Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Suceveanca Luminița Saviuc a lansat cartea „15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit”

luminita-saviuc„15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit” devenit cel mai viral articol de pe internet, cu peste 1.3 milioane de distribuiri, a ajuns punctul de plecare al cărții cu același titlu, ce a fost lansat, vineri, de suceveanca Luminița Saviuc,  la  Târgul de carte Gaudeamus, la standul Editurii Litera, Pavilionul Central, Romexpo.

like-facebookLuminița Saviuc este autoarea binecunoscutului blog PurposeFairy, o resursă online de dezvoltare personală, menită să ne ajute să ne descoperim și să devenim cele mai bune versiuni ale noastre. Născută și crescută în Suceava, Luminița a trăit în multe alte țări din lume, angajându-se într-o călătorie de căutare a Sinelui și a Sufletului.

„15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit”, ghidul motivațional pentru a descoperi bucuria fără efort, o carte plină de sensibilitate ce ne învață pe noi, cititorii, cum să renunțăm la acele obiceiuri negative și contraproductive care ne împiedică să ajungem la fericirea adevărată și să trăim o viață împlinită. Lecțiile includ:

• Renunțarea la trecut

• Renunțarea la convingerile limitative

• Renunțarea la învinovățirea celor din jur

• Renunțarea la nevoia de a avea întotdeauna dreptate

• Renunțarea la etichete

• Renunțarea la atașamentul bolnăvicios

Cartea „15 lucruri la care să renunți pentru a fi fericit” va fi disponibilă în imprintul Introspectiv la prețul de 24.9 lei, și în promoții speciale în cadrul Târgului de carte Gaudeamus.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*