Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Administratori de drumuri amendați de polițiști din cauza deficiențelor la deszăpezire

vreme-rea-viscolAdministratorii unor segmente de drumuri din județul Suceava au fost amendați, duminică, de polițiștii suceveni din cauza deficiențelor constatate la deszăpezire.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, au fost date trei amenzi în valoare totală de  7.875 lei pentru deficiențe pe drumul județean din comuna Mușenița, pe DN 17A între Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc și pe DN 2 pe segmentul Bălcăuți- Siret.

like-facebookPotrivit Administrației Naționale de Meteorologie, până la ora 11.00, Suceava se află sub cod galben de ninsori și viscol.

„În intervalul menţionat, în Carpaţii Meridionali şi Orientali vântul va avea intensificări temporare, cu viteze la rafală de 70…80 km/h, iar pe creste va sufla cu peste 90 km/h, viscolind şi spulberând zăpada. Intensificări ale vântului cu viteze de peste 55…60 km/h vor fi şi în Moldova, unde local va mai ninge slab. În următoarele zile vremea va deveni deosebit de rece în toate regiunile, astfel încât temperaturile minime vor fi preponderent negative, iar în depresiunile Carpaţilor Orientali se vor înregistra în jur de -10 grade”, susțin reprezentanții ANM.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*