Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Luminile din bradul de Crăciun vor fi aprinse de Ziua Bucovinei

brad centrul sucevei (3)Iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă va fi aprins, în municipiul Suceava, pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei. Atunci vor fi aprinse luminile în bradul de Crăciun.

like-facebookEdilul municipiului Suceava, Ion Lungu, a precizat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că  anul acesta au fost achiziționate noi instalații luminoase, iar în zona centrală, vor fi făcute și alte aranjamente ornamentale.

Ne pregătim pentru sărbătorile de iarnă, așa cum am anunțat, Primăria municipiului Suceava a mai achiziționat niște ornamente luminoase, le vedeți puse aici la bulevardul principal, în primul rând între spital și Primăria municipiului Suceava. De altfel, am trecut de Primăria municipiului Suceava și zona centrală spre intersecția cu Mereuți. Vreau, în acest an, să punem o plasă mare în fața scenei de pe platoul din fața Casei de Cultură și sigur că suntem în faza de achiziție. Iar ca termen de noutate, vor fi 25 de căsuțe noi, care sperăm să fie gata până la data de 15 noiembrie, iar ca element de noutate, vom aprinde luminile în bradul de Crăciun, în acest an, pe data de 28.11.2016, în loc de 1 decembrie. Vom aprinde luminile de Ziua Bucovinei”, a declarat Ion Lungu.

De la bugetul local a fost alocată suma de 200.000 de lei pentru achiziția de ornamente noi pentru Crăciun.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*