Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Polițiștii locali îi învață pe conducătorii auto cum să parcheze. „Cei de la Prefectură nu respectă locurile de parcare”

parcari-prefectura-7Probleme la parcarea autoturismelor în municipiul Suceava după ce Primăria a trecut la marcarea locurilor de parcare. Faptul că șoferii sunt indisciplinați le dă de furcă polițiștilor locali care urmăresc ca prin marcarea locurilor de parcare de pe arterele de circulație să fie mai multe mașini parcate, iar numărul lor va crește dacă conducătorii auto ar fi mai disciplinați și cu mult mai mult bun simțit și nu ar parca cum le trece prin cap.

După ce luni, Primăria Suceava a trecut la marcare parcărilor din fața și de pe laterala Palatului Administrativ, polițiștii locali au constatat dis de dimineață că angajații Instituției Prefectului sunt cei mai indisciplinați.

„Cei de la Prefectură nu respectă locurile de parcare. Aici nu au voie să parcheze pentru că e lăsat loc pentru fluidizarea traficului. Vom sancționa ca atare pentru că până la urmă oamenii trebuie să știe că există locuri de parcare”,  a spus un polițist local.

De cealaltă parte, prefectul județului, Constantin Harasim, a spus că polițiștii locali trebuie să își facă treaba și dacă constată abateri atunci să ia măsuri.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*