Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

FOTO! Lucrările sunt în toi pe drumul național de la Sucevița. Flutur: De aici urcăm pe pasul Palma cu asfaltul

drum-sucevita-2Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat lucrările de modernizare la DN care leagă Rădăuțiul de Câmpulung Moldovenesc. El s-a oprit la Sucevița, comună turistică unde se lucra de zor.

„Sunt 18 grade afară acum. E un noroc că vremea ține cu noi, asfaltăm drumul care leagă Rădăuțiul de Câmpulung Moldovenesc și suntem pe drumul național de la Sucevița, în centrul comunei, fiind deja comună turistică. Se toarnă un strat de 7 cm de asfalt, o modernizare foarte sănătoasă, mai ales că zona Sucevița este una foarte circulată. Am venit să văd ce probleme au oamenii aici. De aici urcăm pe pasul Palma cu asfaltul. Dacă observați în aceste ultime trei luni am reușit să asfaltăm și zone turistice: Putna-12 km, am asfaltat Sucevița de la Primărie spre Popasul Turistic și mai sus spre pensiuni”,  a spus Flutur.like-facebook
drum-sucevita-1
Șeful administrației județene a reamintit că au fost executate lucrări de modernizare pe DE 85 de la Suceava spre Siret.

Practic ne grăbim să ajungem spre Rădăuți pentru că legătura cu Rădăuți a fost lăsată mulți ani de zile de izbeliște, această zonă a drumurilor naționale dar și pe drumurile județene avem un program curajos de modernizare. Sunt mulțumit de calitatea lucrărilor, suntem atenți aici la îmbinări, cele două sensuri să fie îmbinate în mod corespunzător, nu au fost aprobate fonduri în vară pentru că atunci era mai bine de asfaltat, dar de câteva luni s-au obținut și bani și încercăm câte mai ține vremea cu noi să finalizăm aceste tronsoane”, a conchis Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*