Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

A produs un accident mortal, apoi a dat bir cu fugiții. Peste 20 de polițiști au pornit în căutarea lui

filtre-raziiPeste 20 de poliţişti din rutieri, judiciarişti şi de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei au fost mobilizaţi pentru prinderea unui şofer care a produs un eveniment rutier mortal şi a părăsit locul accidentului.

Accidentul a avut loc duminică, pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, în zona curţii unui imobil. O femeie de 78 de ani a fost găsită moartă, ca urmare a unui accident rutier, motiv pentru care oamenii legii au instituit filtre pentru depistarea șoferului vinovat.

like-facebookS-a dispus, de îndată instituirea de filtre de poliţie, atât pe raza municipiului cât și pe raza localităților limitrofe, ocazie cu care, la intrarea în municipiul Vatra-Dornei, a fost identificat un autoturism, care prezenta mai multe urme de accident.

Având în vedere dispunerea avariilor și a urmelor de accident, s-a procedat la examinarea criminalistică a autoturismului, dar și la conducerea la locul accidentului a conducătorului auto, ocazie cu care, pus în fața probelor administrate, şoferul de 37 ani din mun. Galați, a recunoscut că el este autorul accidentului și că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, din direcția Vatra Dornei către Suceava, după o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive și neadaptate la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în derapaj și a acroșat-o cu partea laterală dreapta spate a autoturismului pe femeia de 78 de ani , care se deplasa în calitate de pieton pe acostamentul din partea dreapta a drumului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului”, iar cercetările sunt continuate de către Compartimentul Rutier – Poliţia Municipiului Vatra Dornei, şoferul fiind reținut pe o perioada de 24 ore, urmând să fie prezentat prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei şi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, potrivit unui comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*