Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Un tânăr a intrat cu motocicleta într-un gard, apoi a părăsit locul accidentului

accident motocicleta (1)Un tânăr de 26 de ani din județul Botoșani este cercetat de polițiști după ce a produs un accident de circulație, apoi a fugit de la locul respectiv.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, duminică după-amiază,  în timp ce conducea motocicleta fără număr de înmatriculare pe strada Voroneţ din Gura Humorului, din cauza lipsei de experienţă, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în gardul unei locuinţe, după care, a plecat de la faţa locului, abandonând vehiculul.

like-facebookÎn urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere, iar motociclul nu este înregistrat sau înmatriculat.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu  posedă permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea conducătorului auto și soluţionarea procedurală a cauzei”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*