Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Mașinile abandonate în municipiul Suceava, ridicate de Poliția Locală. Harșovschi: „Amenzile sunt mai mari decât costul “rablei””

rable-suceava2Primăria municipiului Suceava a început încă de la sfârșitul lunii august acțiunile de localizare şi inventariere a vehiculelor fără stăpân, care stau abandonate pe terenuri aparţinând municipiului Suceava.

Potrivit viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, au fost depistate, în primă fază, 120 autoturisme pe raza municipiului. Este vorba despre  20 autoturisme în cartierul Obcini, 17 dintre acestea au fost ridicate de către proprietari, iar 3 au fost ridicate de Poliţia Locală; 22 autoturisme în cartierele George Enescu, Mărăşeşti, Zamca, cu somaţie scrisă către deţinătorii legali de la care se aşteaptă confirmarea de primire;  12 autoturisme în zona centrală, somate prin afişarea pe parbrize urmând să se trimită somaţie scrisă deţinătorului legal;  66 vehicule în cartierul Burdujeni.
like-facebook
„Le readuc aminte proprietarilor acestor mașini, abandonate pe domeniul public, să și le ridice deoarece amenzile sunt mai mari decât costul “rablei”! Altele sunt în curs de identificare iar acţiunea Poliţiei Locale va continua până la rezolvarea problemei autovehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenurile aparţinând municipiului Suceava”, a precizat Harșovschi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*