Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Tânăr rănit de o mașină în timp ce dormea într-un autoturism

ambulanta-suceava-noaptea-300x225Un tânăr de 22 de ani, cetățean ucrainean, pasager într-un autoturism staționat pe DN 209G, în comuna Ulma, a fost rănit după ce o mașină a intrat în autoturismul în  care se afla. Accidentul a avut loc joi seară.

În timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate, pe DJ 209G, în comuna Ulma, un localnic de 23 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune față spate cu un autoturism înmatriculat în Ucraina, staţionat pe partea dreaptă a părţii carosabile.
like-facebook
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 22 de ani, cetăţean ucrainean, pasager în autoturismul staționat, care dormea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*