Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO! Tatăl unui primar din Suceava, rănit într-un grav accident de circulație

accident-pojorata-suceava-2Tatăl primarului Ioan Codreanu, din comuna Pojorâta, a fost implicat, vineri dimineață, într-un  grav accident de circulație care s-a produs pe raza localității.

Șoferul unei autoutilitare, Nicolae Matei, de 20 de ani, în timp ce conducea autoutilitara marca Ford Transit, pe DN 17, din direcţia Vatra Dornei către Suceava, ajuns la la km 179+100 m, din cauza oboselii, a aţipit la volan, și s-a izbit de căruța oprită pe partea dreaptă, în care se afla Vasile Codreanu, de 71 de ani din comuna Pojorâta, vehiculul fiind încărcat cu recipiente din aluminiu, cu lapte.

Proprietarul vehiculului cu tracţiune animală, Gavril Forminte, de 49 ani, tot din Pojorâta, se afla lângă vehicul împreună cu Străjer Gheorghe de 55 ani şi în urma lovirii acestuia, atelajul hipo a fost distrus, cele trei persoane accidentate uşor, iar calul a decedat ulterior.

După impactul cu căruţa, autoutilitara şi-a continuat deplasarea pe carosabilul umed, a pătruns pe trotuar, loc în care a lovit autoturismul staţionat, marca Citroen. Nici șoferul și nici conducătorul căruței nu erau băuți.

 

accident-pojorata-suceava-1Atât tatăl primarului, cât și celelalte două persoane din căruță, au suferit leziuni și au fost duse la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc. Tatăl primarului Ioan Codreanu este tehnician veterinar. like-facebook

Se pare că șoferul vinovat de producerea accidentului avea viteză foarte mare. Circulația pe DN17 Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei, a fost întreruptă pe ambele sensuri, în zona localității Pojorâta pentru câteva zeci de minute.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. radu mamii says:

    Macar sa nu dezinformati vizual…. fotografia nu este de la fata locului….

    Răspunde
  2. Joker says:

    Nu avea nici o viteza mare cum spuneți voi și nici nu e accident asa grav sa dramatizati în halu asta

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*