Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Șeful județului: Să se grupeze oamenii ca să putem discuta cu operatorii noi rute pe Aeroportul Suceava

conferinta-wizz-air-cj-suceavaPreședintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, susține că pe ruta Suceava- București și retur, județul nostru nu are încă suficiente curse. Șeful administrației județene crede că și concurența trebuie să intre pentru a regla prețurile și funcțiile de buzunarele celorlalți care circulă spre București și va face demersuri în acest sens.

like-facebook„Există niște reguli și o cutumă între noi și operatori. Noi ne-am dori cât mai multe rute și cerem acolo unde ar fi clienți. Până la urmă operatorii hotărăsc, probabil în urma unor calcule foarte atente. Apelul meu a fost și rămâne să facem lobby și să convingem atât pe românii care sunt în afară să călătorească pe aceste rute, dar și pe alți clienți turiști și oameni de afaceri și apoi sunt convins că va crește și mai mult numărul de rute. E important și Bruxelles, Madrid, Grecia și Paris, toate sunt importante. Apelul meu se adresează și dvs. mass mediei și celor care vor să facă lobby să se grupeze oamenii ca să putem discuta cu operatorii noi rute”,  a spus Flutur.

La rândul său, reprezentanta Wizz Air, Tamara Vallois, a precizat că există din partea companiei un interes permanent pentru rute noi și sunt analizate foarte multe potențiale.

„Bruxelles a fost una din potențialele rute pe care s-a plecat dar în prezent sunt cele trei rute din Suceava pe care le-am prezentat și au prezentat mai mult interes și orice dezvoltări ulterioare vor fi anunțate la timp util. Din partea celor de la Wizz Air nu am anunțat niciodată o discuție în acest sens pe ruta Suceava-Bruxelles”, a spus Vallois.

În ce privește eventualitatea unui anunț de noi rute de la Suceava, Tamara Vallois a spus că este dificil de spus deocamdată pentru că trebuie să vadă întâi ce capacitate se poate opera de pe aeroportul de aici.În momentul de față nu au alte capacități prevăzute pentru România și depinde de mulți factori această decizie.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*