Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Mihăiță Negură, revoltat din cauza E.On: Cum să pui 10 prize, câteva întrerupătoare și 2 kg de vopsea și spui că ai reabilitat o grădiniță?

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, s-a declarat extrem de nemulțumit față de informarea EON care a anunțat că grădinița nr. 5 din Câmpulung a fost reabilitată de această companie. Edilul a spus că prin această informare, populația a fost dezinformată.

EON a dezinformat populația. Cum să pui 10 prize, câteva întrerupătoare și 2 kg de vopsea și spui că ai reabilitat o grădiniță. EON să spună adevărul: am muncit două ore și jumătate într-o acțiune de voluntariat în valoare de ….Nu să mintă. Nu se poate așa ceva. Păi atunci când primăria reabilitează în adevăratul sens al cuvântului începând de la pereți, schimbat geamuri, toalete, atunci ce se mai spune?”, a spus primarul.

like-facebookPotrivit unui comunicat al E.On, în ultima săptămână, pentru câteva ore, 50 de electricieni şi instalatori E.ON din zonele Piatra Neamţ şi Câmpulung Moldovenesc au lăsat deoparte sculele şi echipamentele specifice meseriei lor şi s-au dedicat creării unor condiţii mai bune pentru copiii de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Piatra Neamţ şi la Grădiniţa nr. 5 din Câmpulung Moldovenesc.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*