Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Tânăr din Dumbrăveni rănit din cauza unui șofer imprudent

accident capu codrului suceava masina rasturnata (5)Un tânăr din Dumbrăveni a fost rănit, miercuri, într-un accident de circulație produs din cauza unui șofer imprudent. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe strada Aleea Dumbrăvii din municipiul Suceava, un localnic de 35 de ani, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depăşire a autoturismului condus în aceeaşi direcţie de mers de un tânăr de 21 de ani din comuna Dumbrăveni, care efectua virajul spre stânga în curtea unui imobil, intrând în coliziune cu acesta.

like-facebookÎn urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 21 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*