Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Tânăr scandalagiu încătușat de polițiști după ce a condus beat și fără permis

incatusat de politistiUn tânăr a fost încătușat de polițiști, miercuri, după ce a condus beat și fără permis și a provocat scandal într-un bar din comuna Dărmănești.

Când au ajuns polițiștii la locul respectiv, autoturismul era staționat, iar conducătorul acestuia, un tânăr de 23 de ani din comuna Dărmănești, care a avut un comportament agresiv, s-a opus legitimării, motiv pentru care a fost încătușat.

like-facebookÎn urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul nu este asigurat pentru pagube produse terţilor, motiv pentru care, i-au fost ridicate plăcuţele de înmatriculare.

„Întrucât emana halenă alcoolică și a recunoscut faptul că a consumat băuturi alcoolice, conducătorul auto, a fost condus la spital, unde i-a fost prelevată o singură probă biologică, acesta refuzând-o pe cea de-a doua. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, tânărul de 23 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*