Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Grădiniță din Câmpulung Moldovenesc reabilitată de angajați E.On

voluntariat-c-lung-moldovenescGrădinița nr.5 din Câmpulung Moldovenesc a fost reabilitată cu sprijinul E.On. În ultima săptămână, pentru câteva ore, 50 de electricieni şi instalatori E.ON din zonele Piatra Neamţ şi Câmpulung Moldovenesc au lăsat deoparte sculele şi echipamentele specifice meseriei lor şi s-au dedicat creării unor condiţii mai bune pentru copiii de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Piatra Neamţ şi la Grădiniţa nr. 5 din C-lung Moldovenesc.

like-facebookLucrările de vopsitorie, zugrăvit, reparaţii şi modernizare a instalaţiilor de iluminat au adus mai multă lumină şi prospeţime în sala de sport a şcolii, respectiv în clubul grădiniţei.

Implicarea în comunitate este o constantă a Grupul E.ON în România. Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 9,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială destinate comunităţii, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 258.000.

E.ON România încurajează acţiunile de voluntariat, anual peste 250 de angajaţi s-au implicat în comunităţile locale, având o contribuţie de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*