Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Cinci kilometri de drumuri comunale din Berchișești intră în modernizare

violeta-taranPrimăria comunei Berchişeşti a semnat contractul pentru modernizarea a cinci kilometri de drumuri comunale. Unitatea administrativ teritorială a semnat contractul de finanţare cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) pe Submăsura 7.2- „Investiţii în crearea şi modernizarea infrastructurii de bază la scară mică”.

Această parafare va avea drept consecinţă modernizarea a aproximativ cinci kilometri de drumuri comunale, în zece sectoare, care deservesc diverse obiective de interes pentru localnici.
like-facebook
În următoarele zile, Primăria comunei Berchişeşti va demara etapele premergătoare licitaţiei de execuţie a acestui obiectiv. Deoarece organizarea licitaţiei se poate întinde pe durata a maxim şase luni, sperăm că vom putea demara efectiv lucrările de execuţie cel târziu la sfârşitul lunii aprilie 2017. Semnarea acestui contract de finanţare reprezintă realizarea altei promisiuni electorale din campania electorală din acest an, deoarece, aşa cum am promis locuitorilor comunei Berchişeşti, vom continua să îmbunătăţim infrastructura şi, implicit, viaţa de zi cu zi a oamenilor. Modernizarea şi dezvoltarea comunei Berchişeşti constituie priorităţi esenţiale ale administraţiei locale, în scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii oamenilor şi creşterii interesului pentru această zonă”, a precizat primarul Violeta Țăran.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*