Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Șapte tipografii se „bat” pentru tipărirea buletinelor de vot la Suceava

vot alegeriProcedura simplificată într-o singură etapă pentru achiziţia serviciului de tipărire a buletine de vot a fost lansată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Potrivit prefectului județului Suceava, Constantin Harasim, ofertele au fost deschise cu mai bine de o săptămână în urmă, acestea fiind în curs de analizare.

like-facebook„A avut loc lansarea pe SEAP  a procedurii simplificate într-o singură etapă pentru achiziţia serviciului de tipărire buletine de vot, în data de 20 octombrie 2016 a avut loc deschiderea ofertelor depuse în SEAP pentru achiziţia serviciului de tipărire buletine de vot. Menţionez că au depus oferte 7 tipografii, în această perioadă având loc evaluarea acestora din punct de vedere tehnic şi financiar”, a precizat Harasim.

De asemenea, a fost stabilită oferta câştigătoare pentru achiziţia articolelor de birotică, constând în tuş, tuşiere, sfoară, saci şi ceară, iar în cursul zilei de vineri s-a definitivat repartizarea pazei secţiilor de votare către structurile Ministerului Afacerilor Interne din judeţ.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*