Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

VIDEO! Flotări făcute simultan de elevii de la Colegiul Militar din Câmpulung, în cadrul provocării „10 pentru o Armată de 10”

flotari-eleviElevii Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc au acceptat provocarea „10 pentru o Armată de 10!” și au făcut simultan 10 flotări în cinstea Armatei României, invitându-i la rândul lor pe elevii de la Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova să facă același lucru, potrivit unui filmuleț postat pe contul de Facebook al școlii.

like-facebook„Elevii Colegiului National Militar “Stefan cel Mare” au raspuns provocarii elevilor de la Colegiul National Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia si au facut 10 flotari in cinstea Armatei Romaniei. La randul lor, elevii militari campulungeni i-au provocat pe colegii lor de la Colegiul National Militar “Tudor Vladimirescu” din Craiova sa se inscrie in evenimentul creat de doamna Secretar de Stat Otilia Sava”, se arată pe pagina de facebook a Colegiului.

Evenimentul „10 flotari pentru o Armată de nota 10!” a fost lansat în 20 octombrie la inițiativa secretarului de stat Otilia Sava, care i-a provocat pe tineri să facă acest exercițiu și să încarce filmulețele pe rețelele de socializare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*