Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO! Tir încărcat cu boabe de porumb, răsturnat în Pasul Mestecăniș. Șoferul a ajuns la spital

tir-rasturnat2Un autotren încărcat cu 25 de tone de boabe de porumb s-a răsturnat, joi după-amiază, pe DN 17, în Pasul Mestecăniș, într-o curbă.

Aproximativ 15 tone de boabe s-au împrăștiat pe șosea.

Un bărbat de 46 de ani, din județul Brăila, în timp ce conducea un autotren încărcat cu boabe de porumb, din direcția Suceava spre Vatra Dornei, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat.

Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei a intervenit cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pojorâta şi ai Secţiei Drumuri Naţionale, precum şi poliţişti.

Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă, au balizat zona, au limitat scurgerile de lubrifianţi cu nisip şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori.

Şoferul, în vârstă de 46 de ani, a suferit diferite traumatisme la piciorul stâng şi a fost transportat de ambulanţa SMURD B2 la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Vatra Dornei.

like-facebookÎncărcătura de boabe de porumb împrăştiată pe carosabil a fost îndepărtată cu ajutorul a două utilaje, iar autovehiculul a fost repus pe roţi şi dus în cea mai apropiată parcare.

Pe timpul intervenţiei, timp de 6 ore, circulaţia rutieră s-a desfăşurat, alternativ, pe un singur sens de mers.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*