Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

FOTO! Trafic greoi pe E85 din cauza lucrărilor celor de la Compania Națională de Drumuri

lucrari-drum-suceava-4Drumul European 85 care duce de la Suceava spre Siret a devenit, joi, foarte greu circulabil. Traficul rutier a fost îngreunat din cauza lucrărilor derulate de cei de la Compania Națională de Drumuri.

Șoferii au fost nevoiți să stea și câte o oră la rând la cozi uriașe și nu exista o altă variantă de a ajunge în municipiul Suceava. Lucrările se efectuau atât pe un tronson de pe raza comunei Dărmănești, dar și între Pătrăuți și Ițcani, spre nemulțumirea conducătorilor auto.

like-facebook„De ce nu lucrează noaptea ca în Germania sau alte țări din Europa? De ce la noi trebuie să fie perturbat traficul? Oricum nu lucrează bine pentru că la anul sau peste doi ani nici nu se cunoaște. Pun asfalt de proastă calitate și așa mai bine să își facă treaba noaptea”,  a spus un șofer nervos.

Un alt conducător auto care transporta persoane dializate susține că a lucrat ca șofer în Olanda și Anglia și spune că în România cei care conduc țara nu vor să gândească pentru binele țării și al oamenilor.

„Trebuie să fii calm și să stai la rând. Altă soluție nu este”, a spus suceveanul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*