Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

40 de locuințe ANL vor fi construite în zona Metro. Lungu: Avem foarte multe solicitări pentru locuințe de serviciu de la instituțiile bugetare

fundatie locuinte anlPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu,  a înaintat o adresă către Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) pentru a putea construi două blocuri cu 40 de locuințe de serviciu, pe terenul rămas liber în zona Metro. Edilul susține că este un mare avantaj faptul că în zonă sunt deja aduse utilitățile și astfel vor fi economisiți bani.

„Avem foarte multe solicitări pentru locuințe de serviciu de la instituțiile bugetare: spital, po­liție, toate instituțiile publice au astfel de solicitări la Primă­ria municipiului Suceava. Ca atare, noi am construit în zona Metro, într-o primă etapă, patru blo­curi, iar acum mai avem în construcție încă patru blocuri. Din cele două hectare care ne-au fost transmise de la Guvern pentru construcția de locuințe ANL ne-a mai rămas spațiu pentru încă două blocuri, cu un număr total de 40 de locuințe”, a spus Ion Lungu.

like-facebookTotodată, Lungu a precizat că a avut discuții cu managerul Spitalului Județean Suceava și că ar exista spațiul necesar construirii altor locuințe de serviciu, prin intermediul ANL, în curtea Spitalului Vechi. De aceste locuințe ar putea beneficia medicii tineri care lucrează la Spi­talul Județean, respectiv 80 de medici tineri, care au fost angajați recent la Spitalul Județean Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*