Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO! Autoturism de teren plin cu țigări de contrabandă, confiscat de polițiști

masina-tigari-2Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat, marți, pe o stradă din localitatea Falcău, mai multe persoane care încărcau colete voluminoase într-un un autoturism de teren.

like-facebookPolițiștii i-au somat prin voce pe și deoarece nu s-au supus, au folosit armamentul din dotare, conform prevederilor legale, fiind tras un foc de avertisment în plan vertical, însă aceștia, profitând de întuneric, s-au dispersat în direcţii diferite.

masina-tigari-1Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, iar autoturismul de teren şi coletele cu țigări au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 6.440 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 70.840 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, autoturismul de teren, marca Mitsubishi Shogun, în valoare de 10.000 lei, folosit la activitatea infracțională, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*