Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Contrabandist trimis în judecată. A fost prins de polițiști după o urmărire ca-n filme

judecatUn bărbat a fost trimis în judecată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, în stare de arest preventiv, pentru contrabandă.

Ilie Mihai Macovei a condus, pe data de 14 octombrie,  pe DJ 175 de pe raza localităţii Moldova Suliţa, autoturismul marca Mitshubishi 200 de culoare gri, iar la semnalele lucrătorilor poliţiei de frontieră şi-a continuat deplasarea în viteză prin centrul localităţii Moldova Suliţa, intrând într-o curte, întrucât porţile de acces erau deschise, abandonând maşina cu motorul pornit.

like-facebookImediat după aceasta, a fugit din maşină şi, deşi a fost somat legal de către lucrătorii de poliţie, verbal şi prin tragerea în plan vertical a trei focuri de avertisment, a continuat să fugă, dar după aproximativ 400 de metri a fost prins şi imobilizat de către aceştia.

În urma percheziţiei autoturismului s-a constatat că inculpatul transporta cu ştiinţă cantitatea de 13.990 pachete cu ţigări provenind din contrabandă marca MARBLE bunuri ce trebuiau supuse regimului vamal, cauzând statului un prejudiciu în sumă de 157.362,00 lei.

„Sesizarea instanţei de judecată prin rechizitoriu nu înlătură sub nici o formă prezumţia de nevinovăţie de care beneficiază inculpatul”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*