Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Accident mortal! Un sucevean a murit  după ce s-a izbit cu autoutilitara de un camion 

Foto: Desteptarea

Foto: Desteptarea

Accidentul de circulatie s-a produs luni seara, pe E-85, in interiorul localitatii Nicolae Balcescu din județul Bacău. Un barbat de 45 de ani, din judetul Suceava, in timp ce conducea o autoutilitara de transport produse lactate, a iesit inexplicabil de pe carosabil si s-a izbit puternic de un autocamion, oprit in afara drumului, scrie Desteptarea.

In urma impactului, pasagerul de pe locul din dreapta al autoutilitarei, un barbat de 58 de ani, din Falticeni, a murit pe loc si a fost nevoie de interventia pompierilor de la Descarcerare pentru scoaterea sa dintre fiarele contorsionate. Soferul a fost si el ranit grav si a fost transportat cu o ambulanta la spital. La fata locului au ajuns politistii pentru cercetari.

like-facebookConducatorul unei autoutilitare, din motive necunoscute, a pierdut controlul asupra directiei de mers, dupa care a intrat intr-un TIR care era parcat in afara partii carosabile. In urma evenimentului rutier, pasagerul din autoutilitara a decedat iar conducatorul auto a fost transportat la spital, fiind ranit grav”, a declarat scms. Andrei Lascar, din cadrul Serviciului Rutier Bacau.

Soferul TIR-ului inmatriculat in Braila, doar ce oprise acolo pentru ca trebuia sa respecte timpii de odihna.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*