Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO! Accident mortal la Dumbrăveni. O autoutilitară a intrat puternic într-un moped

accident-dumbraveni-3Un grav accident de circulație, soldat cu moartea unui bărbat, a avut loc pe drumul național 29, în localitatea Dumbrăveni. Un bărbat de 68 de ani, din comuna Verești, a murit după ce, joi, a fost accidentat de o autoutilitară.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 29, ajungând la intersecţia cu un drum comunal, un bărbat de 52 de ani, din Dumbrăveni, a intrat în coliziune cu mopedul condus în faţa sa de un bărbat de 68 de ani, din comuna Vereşti.

like-facebookÎn urma impactului, conducătorul mopedului a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului, suferind leziuni grave, ulterior acesta decedând la spital.  Șoferul autoutilitarei nu era băut.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, victima nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii accidentului rutier și soluționarea procedurală a cauzei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*