Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Ce ne așteaptă

furtuna ploiVreme va rămâne rece în aproape toată ţara şi doar în perioada 23 – 25 octombrie vom avea valori termice în creştere, cu maxime de până la 16 grade Celsius arată Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 17 – 30 octombrie.

În Moldova, în primele trei zile ale intervalului, regimul termic diurn va fi caracterizat de o vreme mult mai rece decât în mod obişnuit, cu o medie regională a maximelor de 9 – 10 grade. Începând cu data de 20 octombrie şi până la sfârşitul primei săptămâni, acestea vor mai creşte uşor, până la medii de 12 – 13 grade, în timp ce pe parcursul celei de-a doua săptămâni vor oscila din nou la o medie de 9 – 10 grade.

like-facebookMinimele termice vor creşte treptat de la valori medii în jur de zero grade în noaptea de 18 octombrie, până la o medie de 6 grade în noaptea de 22 octombrie. Ulterior, temperaturile vor mai scădea uşor şi se vor situa în ultimele nopţi, la medii de 2 – 3 grade Celsius. Spre finalul primei săptămâni va ploua, posibil moderat cantitativ în data de 22 şi 23 octombrie, iar temporar ploile vor apărea şi pe parcursul celei de-a doua săptămâni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*