Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Judecătorii i-au interzis unui bărbat să se apropie de soția sa. Ce a făcut însă individul a determinat-o pe femeie să sune la 112

politieUn bărbat de 35 de ani din Vicovu de Sus, căruia Judecătoria Rădăuți i-a impus să nu se apropie de soția sa instituind un ordin de protecție, a urmărit-o pe aceasta în trafic, sâmbătă seară, apoi a jignit-o ca la ușa cortului.

Femeia de 31 de ani nu a fost lovită de soţul ei, însă a fost urmărită cu un autoturism de către acesta de la domiciliu până în centrul oraşului Vicovu de Sus. În momentul în care a oprit autoturismul şi intenţiona să coboare, soțul ei a oprit lângă ea şi i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare.

Oamenii legii au  întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „nerespectarea hotărârii judecătorești” și „violenţă în familie”.

like-facebookÎn primele 6 luni ale anului 2016 au fost solicitate 17 asemenea ordine de protecţie, faţă de doar 11 în întreg anul precedent.
Cererile pentru emiterea ordinului de protecţie pentru victimele violenţei în familie se vor judeca de urgenţă, în termen de cel mult 72 de ore de la depunerea cererii.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*