Joi 23 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Furt la o societate comercială. Prejudiciul este de aproape 5.000 lei

politie-noaptea-685x320Un bărbat de 40 de ani, din comuna Mălini, a cerut ajutorul polițiștilor după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunoscute i-au sustras bunuri dintr-o anexă a societății comerciale pe care o administrează, cu punct de lucru în comuna Cornu Luncii.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare, în noaptea de 14/15.10.2016, persoane necunoscute au pătruns în incinta societăţii şi după ce au forțat sistemul de închidere, au pătruns într-o magazie, de unde au sustras o drujbă şi o canistră cu 20 de litri cu motorină, prejudiciul total fiind de aproximativ 5.000 lei.

like-facebookÎn urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat de 65 de ani, din comuna Cornu Luncii, care a recunoscut comiterea furtului, bunurile sustrase fiind recuperate în totalitate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*