Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Focuri de armă pentru prinderea unui contrabandist din Suceava

masina-plina-cu-tigari-de-contrabanda-4Un bărbat de 38 de ani din județul Suceava a fost reținut, vineri, de polițiști după ce a fost prins cu o mașină burdușită cu țigări de contrabandă.

Un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism de teren înmatriculat în România.
like-facebook
În momentul în care conducătorul auto a observat echipajul poliției de frontieră a abandonat mașina şi a încercat să fugă.

Polițiștii au trecut la urmărirea bărbatului efectuând somațiile legale prin voce şi deoarece acesta nu s-a supus au fost executate trei focuri de avertisment în plan vertical.

În urma acțiunii bărbatul a fost reținut și identificat ca fiind Mihai M., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.
Din primele verificări s-a constatat faptul că autoturismul de teren era plin cu țigări fapt pentru care, persoana în cauză împreună cu mașina a fost condusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 13.990 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare totală de 139.900 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, iar bărbatul este cercetat de către polițiștii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

Sub coordonarea procurorului de caz, pe numele lui Mihai M. a fost emisă ordonanță de reținere pe 24 de ore, iar în cursul zilei de sâmbătă urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*