Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Monden. O cântăreață din Suceava ar putea juca în telenovele. Iubitul său milionar investește bani grei ca să o aibă lângă el

otilia-brumaO celebră cântăreață din Suceava ar putea juca în seriale TV turcești. Iubitul său milionar investește bani grei ca să o aibă lângă el. Este vorba despre Otilia Brumă, cunoscută mai ales datorită hitului „Bilionera”.

Aceasta are o relație cu Angel, un afacerist turc, care  pare dispus să îi satisfacă orice capriciu. Și, pentru că se văd extrem de rar, ea fiind, mai tot timpul, prinsă în mijlocul vreunui turneu, logodnicul vedetei a pus la cale un plan cât se poate de serios pentru a o avea alături mai mult timp, potrivit Spynews.ro.

„Angel deschide o casă de producție de filme și seriale în Turcia. Știe că pasiunea mea este actoria, așa că se gândește că dacă îmi dă vreun rol principal, voi sta mai mult pe acolo. Că eu nu am mai mers de cam multă vreme acolo, el nu are timp și ne vedem mai rar acum”, a  spus, pentru Spynews, Otilia.like-facebook

otilia-si-turculÎn altă ordine de idei, Otilia recunoaște că e nerăbdătoare să ajungă la Istanbul, orașul în care locuiește Angel pentru a se vedea cu el. ”Voi merge imediat cum mi-o va permite programul. Și, mai în glumă, mai în serios, voi negocia cu el și rolurile”, ne-a mai spus artista.

S-a logodit cu iubitul turc
În primăvară, Angel, logodnicul Otiliei a avut grijă să o primească așa cum nici măcar la Monte-Carlo nu sunt așteptați oligarii ruși. Mai exact, când a coborât din avion, artista a fost așteptată de un Ferarri, în care a luat loc, în spatele bolidului întrecându-se câteva mașini de teren, pline ochi de bodyguarzi. Impresionată până peste cap de primirea de care a avut parte, de romantismul iubitului ei și de insistența cu care acesta își dorește să îi devină soț, Otilia ”Bilionera”, spun sursele noastre, a acceptat, în sfârșit, să îi fie mireasă milionarului, acceptând ca acesta să îi pună pe mână bijuteria fabuloasă cu care acum se poate lăuda.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*